kvinnebasens logo  
nyhetsarkiv bedriftsarkiv profilarkiv

Om Kvinnebasen

Kvinnebasen er et kostnadsfritt verktøy for deg som leter etter kvinner med høy kompetanse på sitt felt. Kvinnebasen er til for kvinner som søker utfordringer og som ønsker seg lederstillinger og styreverv.

Kvinnebasen er en landsdekkende kompetansedatabase hvor du per i dag finner over 3 500 kvalifiserte kvinner. De står til rådighet med sin kompetanse for de som leter etter kvinner til ledende stillinger og styrer i privat og offentlig sektor.

I tillegg skal basen kunne brukes av media og organisasjoner som ønsker å få tak i kvinner som kan uttale seg, la seg intervjue eller holde foredrag om sitt kompetanseområde.

Kvinnebasen har siden åpningen 17. juni 1999 hatt tusenvis av fornøyde besøkende. Flere, både i privat og offentlig sektor, har brukt basen aktivt og fått positive resultater.

I dag administreres Kvinnebasen av NAV. Referansegruppen består av representanter fra Arbeids- og sosialdepartementet, Moderniseringsdepartementet, Barne- og familiedepartementet, Nærings- og handelsdepartementet og NHO.

Les om Kvinnebasen i nyhetene

Ønsker du å vite mer? Kontakt: kvinnebasen@nav.no

JEL 02.10.06